Informatie praktijk

Mijn naam is Emma Hermans en ben sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeute. Tijdens het werken als fysiotherapeute merkte ik dat ik steeds meer interesse kreeg in het werken met kinderen en heb toen besloten de Master opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam te gaan volgen. In 2013 heb ik deze opleiding met succes afgerond.  Al vrij snel kreeg ik weer de kriebels om te gaan studeren en ben daarom in september 2013 gestart met de opleiding kinderbekkenfysiotherapie.

Het werken met kinderen bevalt mij erg goed. Mede doordat je als kinderfysiotherapeute creatief bezig bent en kinderen ook altijd spontaan zijn. Dit zorgt ervoor dat het werken met kinderen geen enkele dag hetzelfde is.

Ook heb ik de afgelopen jaren niet stil gezeten wat betreft het volgen van cursussen. Zo heb ik de volgende cursussen gevolgd:

  • Elastic Taping bij kinderen
  • BHK en Beery VMI
  • M-ABC-2
  • Zuigelingenasymmetrie en plagiocephalie
  • Babymassage

Naast het werken in loondienst heb ik afgelopen jaar besloten te gaan starten met een eigen kinderfysiotherapie praktijk.  Emma Hermans, praktijk voor kinderfysiotherapie  zal zich voornamelijk richten op babymassage en kinderen met zindelijkheidsproblemen en buikpijnen. Dit omdat deze doelgroep eigenlijk altijd al mijn interesse heeft getrokken.

Emma Hermans Praktijk voor Kinderfysiotherapie

Emma Hermans

 

Bet365 Visit site get 200 GBP